Mleveni keks, kakao prah i šećer u prahu sjedinite puterom i mlekom, pa smesu oblikovati u kalupu prečnika 21 cm. Za pripremu fila je potrebno da dobro ispasirate banane, dodate hladno mleko a zatim i Dr. Oetker šlag penu i krem puding bez kuvanja. Sve umutite pa dodate mleveni keks. Ovaj preukusni fil ide u kalup. Kvalitetnom crnom čokoladom otopljenom u slatkoj pavlaci prelijte vašu tortu pa je ostavite par sati u frižideru da se ohladi.
Dekoraciju za tortu pravite tako što čokoladu otopite u slatkoj pavlaci pokrijete folijom i ostavite u frižideru da se ohladi. Ohladjenu smesu umutite mikserom pa špricem za šlag ukrasite tortu.
Sastojci
Za 8 osoba
300 g Mleveni keks
50 g C Šećer u prahu 250g
20 g Dr. Oetker Kakao 80g
100 g Puter
120 ml Mleko
2 komad/a Srednje banane
720 ml Mleko
3 komad/a Dr. Oetker Šlag pena
3 komad/a Dr. Oetker Krem puding sa ukusom vanile
80 g Keks
150 g Dr. Oetker Crna čokolada
150 ml Slatka pavlaka
150 g Dr. Oetker Crna čokolada
150 ml Slatka pavlaka
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
Mleveni keks, kakao prah i šećer u prahu sjedinite puterom i mlekom, pa smesu oblikovati u kalupu prečnika 21 cm. Za pripremu fila je potrebno da dobro ispasirate banane, dodate hladno mleko a zatim i Dr. Oetker šlag penu i krem puding bez kuvanja. Sve umutite pa dodate mleveni keks. Ovaj preukusni fil ide u kalup. Kvalitetnom crnom čokoladom otopljenom u slatkoj pavlaci prelijte vašu tortu pa je ostavite par sati u frižideru da se ohladi.
Dekoraciju za tortu pravite tako što čokoladu otopite u slatkoj pavlaci pokrijete folijom i ostavite u frižideru da se ohladi. Ohladjenu smesu umutite mikserom pa špricem za šlag ukrasite tortu.
Tagovi