Sastojci

Za 8 osoba

Podloga

300 g Mleveni keks

100 g Puter

120 ml Mleko

Fil

2 komad/a Srednje banane

720 ml Mleko

80 g Keks

Ganaš

150 ml Slatka pavlaka

Dekoracija

150 ml Slatka pavlaka

Naši proizvodi

Priprema

Priprema

Mleveni keks, kakao prah i šećer u prahu sjedinite puterom i mlekom, pa smesu oblikovati u kalupu prečnika 21 cm. Za pripremu fila je potrebno da dobro ispasirate banane, dodate hladno mleko a zatim i Dr. Oetker šlag penu i krem puding bez kuvanja. Sve umutite pa dodate mleveni keks. Ovaj preukusni fil ide u kalup. Kvalitetnom crnom čokoladom otopljenom u slatkoj pavlaci prelijte vašu tortu pa je ostavite par sati u frižideru da se ohladi.​

Dekoraciju za tortu pravite tako što čokoladu otopite u slatkoj pavlaci pokrijete folijom i ostavite u frižideru da se ohladi. Ohladjenu smesu umutite mikserom pa špricem za šlag ukrasite tortu.