Šečer i jaja umutiti cela i staviti da se kuvaju na pari i kuvati sa malacem 15 minuta ,Posle dodati čokoladu i kuvati još 5 minuta !Na karaju dodati vailin šećer i burbon vanila kad je skuvano i izmešati !!!Oblande filovati malo prohlađenim filom ,klasično kako se filuj oblande!!!Na poslednju oblandu ne ide fil !!!Stavi se nešto teško da se oblande pritisnu i lepo upiju fil !!!Seku se klasično na kocke !!!
Recept za nagradni konkurs: Oblande za svaku priliku
Sastojci
Za 16 osoba
20 supena kašika C Šećer u prahu 250g
4 komad/a Jaja
100 g čokolade za kuvanje
1 komad/a Dr. Oetker Vanilin šećer
1 komad/a Dr. Oetker Burbon vanila aromatizovani šećer
125 g Maslac
1 pakovanje/a C Oblande
Naši proizvodi
Priprema
Fil priprema kuvanje
Šečer i jaja umutiti cela i staviti da se kuvaju na pari i kuvati sa malacem 15 minuta ,Posle dodati čokoladu i kuvati još 5 minuta !Na karaju dodati vailin šećer i burbon vanila kad je skuvano i izmešati !!!Oblande filovati malo prohlađenim filom ,klasično kako se filuj oblande!!!Na poslednju oblandu ne ide fil !!!Stavi se nešto teško da se oblande pritisnu i lepo upiju fil !!!Seku se klasično na kocke !!!