U karamelizovan secer pazljivo uliti kondenzovano mleko i otopljen maslac. Par minuta kuvati. Zadim dodati i mlevene orahe. Mazati oblande toplom smesom. Brzo treba da se radi jer se fil brzo stegne.
Priprema 3
Oblande malo pritisnuti od gore. Cak se i ne mora cekati. Oblande ostaju lepe hrskave.
Recept za nagradni konkurs: Oblande za svaku priliku
Sastojci
Za 20 osoba
300 g Šecer
170 g Kondenzovano mleko
150 g Margarin
150 g Mleveni orasi
3 komad/a C Oblande
Naši proizvodi
Priprema
Priprema 1
Secer karamelizovati do lepe boje i bez grudvica.
Priprema 2
U karamelizovan secer pazljivo uliti kondenzovano mleko i otopljen maslac. Par minuta kuvati. Zadim dodati i mlevene orahe. Mazati oblande toplom smesom. Brzo treba da se radi jer se fil brzo stegne.
Priprema 3
Oblande malo pritisnuti od gore. Cak se i ne mora cekati. Oblande ostaju lepe hrskave.
Tagovi