U činiju dodamo mleko, slatku pavlaku i krem puding bez kuvanja sa ukusom čokolade. Sve to umutimo, pa ukus fila upotpunimo otopljenom crnom čokoladom i mlevenim orasima. Kako bi naša torta bila još kremastija, umutićemo i šlag penu sa mlekom. Iskoristićemo i jedno pakovanje Dr. Oetker Rozen kora. Na svaku namažemo tanak sloj fila, pa preko njega još tanji sloj umućene šlag pene.
Za kraj tortu prelijemo crnom čokoladom otopljenom u slatkoj pavlaci, ohladimo i uživamo.
Sastojci
Za 24 osoba
1 pakovanje/a Dr. Oetker Rozen kore
4 kesica/e Dr. Oetker Krem puding sa ukusom čokolade
750 ml Mleko
400 ml Slatka pavlaka
150 g Dr. Oetker Crna čokolada
100 g Orasi
2 kesica/e Dr. Oetker Šlag pena
220 ml Mleko
100 g Dr. Oetker Crna čokolada
100 ml Slatka pavlaka
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
U činiju dodamo mleko, slatku pavlaku i krem puding bez kuvanja sa ukusom čokolade. Sve to umutimo, pa ukus fila upotpunimo otopljenom crnom čokoladom i mlevenim orasima. Kako bi naša torta bila još kremastija, umutićemo i šlag penu sa mlekom. Iskoristićemo i jedno pakovanje Dr. Oetker Rozen kora. Na svaku namažemo tanak sloj fila, pa preko njega još tanji sloj umućene šlag pene.
Za kraj tortu prelijemo crnom čokoladom otopljenom u slatkoj pavlaci, ohladimo i uživamo.
Tagovi