Skuvajte piletinu i oljustenu i iseckanu sargarepu. Od dobijenog bujona sacuvajte oko 500ml vode za posle. Piletinu usitnite viljuskom. Crevo potopite u mlakoj vodi. Izblendirajte piletinu. U to ubacite luk i nastavite da blendirate. Dodajte sacuvani bujon i sok od cvekle. Ubacite zacine i blendirajte stapnim mikserom. Punite crevo mesom.
Sastojci
Za 5 osoba
800 g Pileca prsa
1 komad/a Sargarepa
1 l Vode
4 cena Belog luka
1 soljica Soka od cvekle
1 kafena kaÅ”iÄica Bibera
1 kafena kaÅ”iÄica Mlevene paprike
1 kafena kaÅ”iÄica Soli
. . Crevo za tanke rostiljske kobasice
Priprema
Priprema
Skuvajte piletinu i oljustenu i iseckanu sargarepu. Od dobijenog bujona sacuvajte oko 500ml vode za posle. Piletinu usitnite viljuskom. Crevo potopite u mlakoj vodi. Izblendirajte piletinu. U to ubacite luk i nastavite da blendirate. Dodajte sacuvani bujon i sok od cvekle. Ubacite zacine i blendirajte stapnim mikserom. Punite crevo mesom.