Za 20 osoba
800 g korena celera
200 g praziluka
1 kafena kašičica Biber
2 kafena kašičica So
200 g majoneza
300 g kisele pavlake
za dekoraciju: Kapar, peršun i kisela paprika
Postupak pravljenja
Očistiti i izrendati celer .Svejedno je da li rendate na sitno ili krupno. Kod krupnog rendanja oseti se lep pravi ukus celera.
Praziluk iseckati na sitne kockice.
Dodati biber i so i sve dobro izmešati.
Dodati majonez i pavlaku i opet dobro izmešati.
Ostaviti u frižideru do momenta služenja.
Pred iznošenje na sto , dekorisati po svom ukusu.
Prijatno!
Recept za nagradni konkurs: Slavska trpeza koja spaja
Sastojci
Za 20 osoba
800 g korena celera
200 g praziluka
1 kafena kašičica Biber
2 kafena kašičica So
200 g majoneza
300 g kisele pavlake
za dekoraciju: Kapar, peršun i kisela paprika
Priprema
Postupak pravljenja
Očistiti i izrendati celer .Svejedno je da li rendate na sitno ili krupno. Kod krupnog rendanja oseti se lep pravi ukus celera.
Praziluk iseckati na sitne kockice.
Dodati biber i so i sve dobro izmešati.
Dodati majonez i pavlaku i opet dobro izmešati.
Ostaviti u frižideru do momenta služenja.
Pred iznošenje na sto , dekorisati po svom ukusu.
Prijatno!
Tagovi