Pileće belo meso isecite na trakice. U vatrostalnu činiju sipajte ulja pa poslažite meso.
Za pripremu
Razmutite krem supu od pečuraka, mleko, suvi začin, vodu, biber po ukusu pa time zalijte meso. Rernu zagrejte na 200 stepeni i pecite sat vremena. Poslužite uz pire i salatu po želji.
Sastojci
Za 4 osoba
700 gr pilećeg belog mesa
1 kesica krem supe od pečuraka
100 ml neutralne pavlake
200 ml vode
300 ml mleka
100 ml ulja
po ukusu suvi začin
po ukusu biber
po želji peršun
Priprema
Za pripremu
Pileće belo meso isecite na trakice. U vatrostalnu činiju sipajte ulja pa poslažite meso.
Za pripremu
Razmutite krem supu od pečuraka, mleko, suvi začin, vodu, biber po ukusu pa time zalijte meso. Rernu zagrejte na 200 stepeni i pecite sat vremena. Poslužite uz pire i salatu po želji.