Umutite jaja, šećer i maslac sobne temperature pa dodajte mleko. Na kraju sipajte brašno koje ste prethodno sjedinili sa praškom za pecivo. Tepsiju veličine 23x33 cm podmažite i sipajte smesu. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni 15-20 minuta. Ohladite a zatim isecite na željenu parčad.
Za pripremu
Za preliv čokoladu, mleko, šećer i maslac otopite na tihoj vatri. Ohlađene kolače umačite sa svih strana u preliv a zatim svaki kolač uvaljajte u kokos.
Recept za nagradni konkurs: Slavska trpeza koja spaja
Sastojci
Za 24 osoba
2 jaja
250 gr šećera
50 gr maslaca
200 ml mleka
300 gr brašna
1 kesica Dr. Oetker Prašak za pecivo
100 gr čokolade
200 ml mleka
200 gr šećera
50 gr maslaca
150 gr C Kokos
Naši proizvodi
Priprema
Za pripremu
Umutite jaja, šećer i maslac sobne temperature pa dodajte mleko. Na kraju sipajte brašno koje ste prethodno sjedinili sa praškom za pecivo. Tepsiju veličine 23x33 cm podmažite i sipajte smesu. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni 15-20 minuta. Ohladite a zatim isecite na željenu parčad.
Za pripremu
Za preliv čokoladu, mleko, šećer i maslac otopite na tihoj vatri. Ohlađene kolače umačite sa svih strana u preliv a zatim svaki kolač uvaljajte u kokos.