Krompir i slaninu izrežite na manje komade (1x1). Propržite slaninu u zagrejanom tiganju 2 minuta a potom dodajte krompir.
Za pripremu
Rastvorite sadržaj kesice u 200 ml mleka i 300 ml vode, promešajte, prelijte preko krompira i slanine.
Za pripremu
Kada proključa, smesu sipajte u posudu za pečenje i u zagrejanoj rerni na 200 stepeni peći 35 minuta. Pospite preko jela rendani sir, po želji i pecite još 10 minuta.
Sastojci
Za 4 osoba
600 gr crvenog krompira
100 gr slanine
200 ml mleka
1 kesica "C" zapečen krompir sa slaninom i sirom
200 gr kačkavalja
Priprema
Za pripremu
Krompir i slaninu izrežite na manje komade (1x1). Propržite slaninu u zagrejanom tiganju 2 minuta a potom dodajte krompir.
Za pripremu
Rastvorite sadržaj kesice u 200 ml mleka i 300 ml vode, promešajte, prelijte preko krompira i slanine.
Za pripremu
Kada proključa, smesu sipajte u posudu za pečenje i u zagrejanoj rerni na 200 stepeni peći 35 minuta. Pospite preko jela rendani sir, po želji i pecite još 10 minuta.