U posudu izrendati jabuku, dodati vodu i šećer, dodati malo cimeta, prašak za pecivo,vanil šećer, tri kašike džema, pomešati, dodati brašno. Izliti smesu u pleh obložen pek papirom.
Pečenje
Peći na temperaturi od 200 stepeni oko 30 min. Dok ne porumeni. Gotov kolač premazati sa džemom i posuti kokosom.
Recept za nagradni konkurs: Poklon kalupi za prazničnu čaroliju
Sastojci
Za 4 osoba
jedna veća jabuka
200 ml vode
200 gr šećera
malo cimeta
kesica C Prašak za pecivo
kesica Dr. Oetker Vanilin šećer
malo kokosovog brašna
3 kašike džema
2,5 čaše brašna
3 kasike džema
malo kokosovog brašna
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
U posudu izrendati jabuku, dodati vodu i šećer, dodati malo cimeta, prašak za pecivo,vanil šećer, tri kašike džema, pomešati, dodati brašno. Izliti smesu u pleh obložen pek papirom.
Pečenje
Peći na temperaturi od 200 stepeni oko 30 min. Dok ne porumeni. Gotov kolač premazati sa džemom i posuti kokosom.
Tagovi