Za 6 osoba
500 g Svinjskog mesa
500 g Govedjeg mesa
5 komad/a Crnog luka
2 komad/a Belog luka
1 komad/a Jaje
1 prstohvat/a Soli
1 prstohvat/a Mleveni biber
Priprema/
Sameljemo svinjsko i goveđe meso u mlinu za meso.
Oljuštimo luk i narendamo ga na rende, a beli luk pasiramo.
U mleveno meso dodajemo jaje, koje je sirovi, začine, beli luk i luk.
Zamesimo sve mnogo dobro i mokrim rukama oblikujemo ćuftice.
Dobijene ćuftice stavljamo u korpicu Er Frajera i uključujemo uređaj na 180 stepeni na 30 minuta.
Sastojci
Za 6 osoba
500 g Svinjskog mesa
500 g Govedjeg mesa
5 komad/a Crnog luka
2 komad/a Belog luka
1 komad/a Jaje
1 prstohvat/a Soli
1 prstohvat/a Mleveni biber
Priprema
Priprema/
Sameljemo svinjsko i goveđe meso u mlinu za meso.
Oljuštimo luk i narendamo ga na rende, a beli luk pasiramo.
U mleveno meso dodajemo jaje, koje je sirovi, začine, beli luk i luk.
Zamesimo sve mnogo dobro i mokrim rukama oblikujemo ćuftice.
Dobijene ćuftice stavljamo u korpicu Er Frajera i uključujemo uređaj na 180 stepeni na 30 minuta.
Tagovi