Sastojci

Za 4 osoba

Svi sastojci

1 Baget

3 Čena belog luka

1 pakovanje čeri paradajza

100 g feta sira (može i neki drugi)

Malo Maslinovog ulja

Malo Origana

Malo Ruzmarina

1 Tunjevina rio mare

Priprema

Priprema

Isecite baget i stavite u tepsiju.

Premažite maslinovim uljem, i pospite origano i ruzmarin.

Stavite da se peče otprilike desetak minuta na 250 stepeni. Nemojte da prepecete budu tvrdi.

Kad je gotovo, očistite beli luk i natrljajte na svako parče.

Zatim, stavite malo sira, namazite, preko toga stavite tunjevinu, pa čeri paradajz.

Ukoliko volite, možete staviti i bosiljak. Bude odlicno.

Po želji možete kad stavite sir sipati još malo maslinovog ulja ili ruzmarina.

Ukoliko postite, možete ovo takodje napraviti samo izbacite fetu i stavite neki biljni sir.

Nisam navela u sastojcima, ali ukoliko volite, možete sitno iseckati crni luk i običan paradajz i pomešati i tako filovati preko tunjevine.