Za 4 osoba
1 Baget
3 Čena belog luka
1 pakovanje čeri paradajza
100 g feta sira (može i neki drugi)
Malo Maslinovog ulja
Malo Origana
Malo Ruzmarina
1 Tunjevina rio mare
Priprema
Isecite baget i stavite u tepsiju.
Premažite maslinovim uljem, i pospite origano i ruzmarin.
Stavite da se peče otprilike desetak minuta na 250 stepeni. Nemojte da prepecete budu tvrdi.
Kad je gotovo, očistite beli luk i natrljajte na svako parče.
Zatim, stavite malo sira, namazite, preko toga stavite tunjevinu, pa čeri paradajz.
Ukoliko volite, možete staviti i bosiljak. Bude odlicno.
Po želji možete kad stavite sir sipati još malo maslinovog ulja ili ruzmarina.
Ukoliko postite, možete ovo takodje napraviti samo izbacite fetu i stavite neki biljni sir.
Nisam navela u sastojcima, ali ukoliko volite, možete sitno iseckati crni luk i običan paradajz i pomešati i tako filovati preko tunjevine.
Sastojci
Za 4 osoba
1 Baget
3 Čena belog luka
1 pakovanje čeri paradajza
100 g feta sira (može i neki drugi)
Malo Maslinovog ulja
Malo Origana
Malo Ruzmarina
1 Tunjevina rio mare
Priprema
Priprema
Isecite baget i stavite u tepsiju.
Premažite maslinovim uljem, i pospite origano i ruzmarin.
Stavite da se peče otprilike desetak minuta na 250 stepeni. Nemojte da prepecete budu tvrdi.
Kad je gotovo, očistite beli luk i natrljajte na svako parče.
Zatim, stavite malo sira, namazite, preko toga stavite tunjevinu, pa čeri paradajz.
Ukoliko volite, možete staviti i bosiljak. Bude odlicno.
Po želji možete kad stavite sir sipati još malo maslinovog ulja ili ruzmarina.
Ukoliko postite, možete ovo takodje napraviti samo izbacite fetu i stavite neki biljni sir.
Nisam navela u sastojcima, ali ukoliko volite, možete sitno iseckati crni luk i običan paradajz i pomešati i tako filovati preko tunjevine.
Tagovi