Za 1 osoba
200 g Dr. Oetker Gustin
15 kašika šećera
1,5 l vode
par kapi aroma jagode za kolače
Priprema:
Gustin razbiti sa 200 ml vide i dve kašike šećera. Preostalu vodu i šećer staviti u šerpu da provri i ukuvati gustin kao puding.
Jednu polovinu smese naliti u pleh a u drugu polovinu dodati par kapi arome od jagode pa preliti preko bele smese.
Gemiš ostaviti da se ohladi i stegne pre sečenja.
Sastojci
Za 1 osoba
200 g Dr. Oetker Gustin
15 kašika šećera
1,5 l vode
par kapi aroma jagode za kolače
Naši proizvodi
Priprema
Priprema:
Gustin razbiti sa 200 ml vide i dve kašike šećera. Preostalu vodu i šećer staviti u šerpu da provri i ukuvati gustin kao puding.
Jednu polovinu smese naliti u pleh a u drugu polovinu dodati par kapi arome od jagode pa preliti preko bele smese.
Gemiš ostaviti da se ohladi i stegne pre sečenja.
Tagovi