Sastojci

Za 10 osoba

Osnova

230 g Mlevenog keksa

70 g Pečenog mlevenog lešnika

100 g Putera

100 ml Mleka

Fil

700 ml Mleka

200 g Šećera

100 g C Kokos

Ganaš

150 g Bele čokolade

75 ml Slatke pavlake

Naši proizvodi

Priprema

Priprema

Pomešajte keks, lešnik, mleko i puter, pa od toga u obavezno puterom podmazanom kalupu za tart prečnika 28 cm formirajte osnovu kolača. Za fil u 500 ml provrelog mleka sa šećerom dodajte C Puding sa ukusom slatke pavlake razmućen sa 200 ml mleka, kuvajte dok se ne zgusne. Fil je gotov nakon što vrućem pudingu dodate puter i C Zamenu za mleko u prahu, sve umutite mikserom, pa dodate još i za ovu poslasticu obavezni kokos, ručno izmešajte dok se sve lepo ne sjedini. Preko kore stavite deo fila, sveže ili smrznute maline, pa i ostatak fila. Čokoladu slomite na kockice pa je prelijte pavlakom. Topite na najslabijoj temperaturi ringle sve mešajući dok se ne sjedini pa prelijte preko fila. Tart dekorišite po želji.