Za 20 osoba
1 kg Bundeva
1 kafena kašičica Dr. Oetker Mleveni cimet
2 supena kašika C Šećer u prahu 250g
50 g suvog grožđa
1 šaka suvih šljiva
nekoliko komad/a suvih kajsija
po želji posni čoko čips sa lešnikom
Korak 1
Iseći i ispeći bundevu i ostaviti da se ohladi.
Korak 2
Skinuti bundevu sa korice i u nju dodati malo cimeta i prah šećera. Ako je pečena bundeva dovoljno slatka ne mora da se dodaje šećer.
Podeliti masu na dva dela.
Kašičicom odvajati po komad bundeve, u nju dodati suvo grožđe i oformiti kuglice.
Od druge polovine praviti čamčiće i u njih zabadati suve šljive ili kajsije.
Kuglice i čamčiće stavljati u čoko čips.
Sastojci
Za 20 osoba
1 kg Bundeva
1 kafena kašičica Dr. Oetker Mleveni cimet
2 supena kašika C Šećer u prahu 250g
50 g suvog grožđa
1 šaka suvih šljiva
nekoliko komad/a suvih kajsija
po želji posni čoko čips sa lešnikom
Naši proizvodi
Priprema
Korak 1
Iseći i ispeći bundevu i ostaviti da se ohladi.
Korak 2
Skinuti bundevu sa korice i u nju dodati malo cimeta i prah šećera. Ako je pečena bundeva dovoljno slatka ne mora da se dodaje šećer.
Podeliti masu na dva dela.
Kašičicom odvajati po komad bundeve, u nju dodati suvo grožđe i oformiti kuglice.
Od druge polovine praviti čamčiće i u njih zabadati suve šljive ili kajsije.
Kuglice i čamčiće stavljati u čoko čips.
Tagovi