Za 4 osoba
1 kg mladih krompirića
2 kafena kašičica So
2 supena kašika Ulje
1 kafena kašičica suve mirođije
1/2 kafena kašičica granule belog luka
Korak 1
Dobro oprati i očistiti mladi krompir. U činiju sipati so i ulje i izmešati sa krompirom ( treskanjem činije)
Korak 2
Izručiti krompire na pleh i posuti mirođijom i belim lukom. Peći u prethodno zagrejanoj rerni na 250 stepeni oko pola sata.
Služiti toplo uz zelenu salatu.
Sastojci
Za 4 osoba
1 kg mladih krompirića
2 kafena kašičica So
2 supena kašika Ulje
1 kafena kašičica suve mirođije
1/2 kafena kašičica granule belog luka
Priprema
Korak 1
Dobro oprati i očistiti mladi krompir. U činiju sipati so i ulje i izmešati sa krompirom ( treskanjem činije)
Korak 2
Izručiti krompire na pleh i posuti mirođijom i belim lukom. Peći u prethodno zagrejanoj rerni na 250 stepeni oko pola sata.
Služiti toplo uz zelenu salatu.
Tagovi