Sastojci

Za 10 osoba

Jelo

1 pakovanje/a Lazanje

1 pakovanje/a Mleveno mesano meso

1 kesica/e Smesa za bolonjeze

300 g Trapist sir

1 kesica/e Kečap

125 g Puter

250 ml Kisela voda

300 ml Bolonjeze sos

3 supena kašika C Čvrstin

Naši proizvodi

Priprema

Priprema

U podmazanu tepsiju naredjati prvi sloj lazanja.

Poprskati kiselom vodom.

Bolonjeze fil

Staviti par listica putera.

Rasporediti mesano mleveno meso i posuti po njemu bolonjeze zacin.

Rasporediti tanko isecen trapist preko zacinjenog mlevenog mesanog mesa.

Preliti kecapom.

Premazi, sos i pecenje

Za jaci ukus preliti bolonjeze sosom i posuti C cvrstin preko sosa

Naredjati drugi sloj lazanja, lagano pritisniti da se slepi sa bolonjeze filom poprskati kiselom vodom, izrendati trapist i preliti kecapom.

Staviti par listica putera i peci dok ne porumeni.

Serviranje

Servirati na tanjir