Za 10 osoba
1 pakovanje/a Lazanje
1 pakovanje/a Mleveno mesano meso
1 kesica/e Smesa za bolonjeze
300 g Trapist sir
1 kesica/e Kečap
125 g Puter
250 ml Kisela voda
300 ml Bolonjeze sos
3 supena kašika C Čvrstin
Priprema
U podmazanu tepsiju naredjati prvi sloj lazanja.
Poprskati kiselom vodom.
Bolonjeze fil
Staviti par listica putera.
Rasporediti mesano mleveno meso i posuti po njemu bolonjeze zacin.
Rasporediti tanko isecen trapist preko zacinjenog mlevenog mesanog mesa.
Preliti kecapom.
Premazi, sos i pecenje
Za jaci ukus preliti bolonjeze sosom i posuti C cvrstin preko sosa
Naredjati drugi sloj lazanja, lagano pritisniti da se slepi sa bolonjeze filom poprskati kiselom vodom, izrendati trapist i preliti kecapom.
Staviti par listica putera i peci dok ne porumeni.
Serviranje
Servirati na tanjir
Sastojci
Za 10 osoba
1 pakovanje/a Lazanje
1 pakovanje/a Mleveno mesano meso
1 kesica/e Smesa za bolonjeze
300 g Trapist sir
1 kesica/e Kečap
125 g Puter
250 ml Kisela voda
300 ml Bolonjeze sos
3 supena kašika C Čvrstin
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
U podmazanu tepsiju naredjati prvi sloj lazanja.
Poprskati kiselom vodom.
Bolonjeze fil
Staviti par listica putera.
Rasporediti mesano mleveno meso i posuti po njemu bolonjeze zacin.
Rasporediti tanko isecen trapist preko zacinjenog mlevenog mesanog mesa.
Preliti kecapom.
Premazi, sos i pecenje
Za jaci ukus preliti bolonjeze sosom i posuti C cvrstin preko sosa
Naredjati drugi sloj lazanja, lagano pritisniti da se slepi sa bolonjeze filom poprskati kiselom vodom, izrendati trapist i preliti kecapom.
Staviti par listica putera i peci dok ne porumeni.
Serviranje
Servirati na tanjir
Tagovi