Za 2 osoba
1 čaša Kinoe
1/2 komad/a Svežeg krastavca
1/2 čaše Edamame,smrznute
1 malo Sveže mirođije
1 supena kašika Meda
1 supena kašika Senfa
1/2 komad/a Limun (Limunov sok)
1 malo Soli
6-7 supena kašika Maslinovo ulje
Priprema
Pustite da kinoa provri jedan minut i sklonite je s ringle.
Edamame,smrznute prelijte vodom i ostavite da se razlede.
Krastavac prerežite na četiri, odstranite sredinu sa semenom i naseckajte na kockice.
Ocediti kinou i pustiti da se dobro ohladi.
Priprema dresinga-izmešajte med i senf,dodajte limunov sok,so i postepeno dodavati maslinovo ulje uz mešanje da se sve dobro sjedini.
Pomešati kinou,krastavac,edamame i dresing. Dodajte i seckanu mirođiju.
P. D. Umesto edamame upotrebite smrznuti grašak
Sastojci
Za 2 osoba
1 čaša Kinoe
1/2 komad/a Svežeg krastavca
1/2 čaše Edamame,smrznute
1 malo Sveže mirođije
1 supena kašika Meda
1 supena kašika Senfa
1/2 komad/a Limun (Limunov sok)
1 malo Soli
6-7 supena kašika Maslinovo ulje
Priprema
Priprema
Pustite da kinoa provri jedan minut i sklonite je s ringle.
Edamame,smrznute prelijte vodom i ostavite da se razlede.
Krastavac prerežite na četiri, odstranite sredinu sa semenom i naseckajte na kockice.
Ocediti kinou i pustiti da se dobro ohladi.
Priprema dresinga-izmešajte med i senf,dodajte limunov sok,so i postepeno dodavati maslinovo ulje uz mešanje da se sve dobro sjedini.
Pomešati kinou,krastavac,edamame i dresing. Dodajte i seckanu mirođiju.
P. D. Umesto edamame upotrebite smrznuti grašak
Tagovi