Sastojci

Za 5 osoba

Sastojci

1 Glavica Svežeg kupusa

300 Gr Suvih rebara

1 Kašika Masti

1 Veća Šargarepa

1 Glavica Crnog luka

Po Ukusu So, suvi začin, biber i peršunom list

2 Čena Belog luka

1 Kašika Brašna

1 Kašika Aleve paprike

2-3 Kom Paradajza

Priprema

Priprema

Na mast propržite seckan crni luk pa dodajte šargarepu isečenu na kolutove i nakon toga kupus isečen na komade. Sve dinstajte nekoliko minuta pa dodajte suva rebra i isečen paradajz. Nalijte mlakom vodom, poklopite i kuvajte na umerenoj vatri oko pola sata. Zatim posolite i pobiberite, dodajte suvi začin i seckan beli luk.

Posebno na malo masti propržite brašno pa dodajte al.papriku. Sipajte zapršku u kupus po potrebi dolijte još malo tople vode i na kraju dodajte seckan peršun. Kuvajte još 10-15

minuta pa poslužite.