Šnicle posoliti, dodati beli luk u prahu, namazati senfom pa uvaljati u brašno. Poredjati u podmazan pleh pa preliti kečapom. Ponoviti postupak sa šniclama i kečapom i tako dok se sve ne upotrebe. Moze se koristiti meso po želji (junetina, svinjetina, piletina...). Dodati malo vode i peći na 190 stepeni. Prilog po želji.
Recept za nagradni konkurs: Uskršnji izazov
Sastojci
Za 5 osoba
1 kg Šnicle
500 ml Kečap
50 g Senf
1 kafena kašičica Beli luk u prahu
1 supena kašika Suvi začini
100 g Brašno
Priprema
Lovačke šnicle
Šnicle posoliti, dodati beli luk u prahu, namazati senfom pa uvaljati u brašno. Poredjati u podmazan pleh pa preliti kečapom. Ponoviti postupak sa šniclama i kečapom i tako dok se sve ne upotrebe. Moze se koristiti meso po želji (junetina, svinjetina, piletina...). Dodati malo vode i peći na 190 stepeni. Prilog po želji.
Tagovi