U veći sud promesajte kiselu vodu i ulje to je sve sto vam je potrebno za ovaj sočan i hrskav burek. U okrugli pleh prvo poredjajte tri kore tako da im krajevi vire poprskajte i stavite sir na 5 mesta zatim prkrite drugom korom poprskajte je i sitaljate sir na ona mesta gde niste na prvoj, stavite treću koru poprskajte a zatim sir stavljate u uglovima tepsije krajevi koji vam vire sad preklopite na unutra. Ovaj postupak ponavljajte i završavate burek opet sa tri prazne kore kao na pocetku poprskajte celu površinu i pecite 40min na 220c
Sastojci
Za 4 osoba
1 pakovanje/a Kora
500 ml Kisela voda
100 ml Ulja
1 malo So
500 g Sir
Priprema
Priprema
U veći sud promesajte kiselu vodu i ulje to je sve sto vam je potrebno za ovaj sočan i hrskav burek. U okrugli pleh prvo poredjajte tri kore tako da im krajevi vire poprskajte i stavite sir na 5 mesta zatim prkrite drugom korom poprskajte je i sitaljate sir na ona mesta gde niste na prvoj, stavite treću koru poprskajte a zatim sir stavljate u uglovima tepsije krajevi koji vam vire sad preklopite na unutra. Ovaj postupak ponavljajte i završavate burek opet sa tri prazne kore kao na pocetku poprskajte celu površinu i pecite 40min na 220c
Tagovi