U posudu pomešajte pavlaku i majonez. Dodajte izgnječeni čen belog luka a zatim začine (biber, peršun, tzaziki začin). Sve zajedno promešajte i sos je spreman za serviranje.
Servirati uz ribu, riblje štapiće sa prezlama, meso po želji, pečeni krompir ili bareno povrće. Na Vama je izbor, pronađite savršenu kombinaciju. :)
Na fotografiji su riblji štapići u prezlama i šopska salata kao prilog.
Recept za nagradni konkurs: Uskršnji izazov
Sastojci
Za 4 osoba
100 g Pavlaka (mlečna)
1 čen Beli luk
0 malo tzatziki začin
100 g Majonez
1 prstohvat/a Biber
1 prstohvat/a Peršun
Priprema
Priprema sosa
U posudu pomešajte pavlaku i majonez. Dodajte izgnječeni čen belog luka a zatim začine (biber, peršun, tzaziki začin). Sve zajedno promešajte i sos je spreman za serviranje.
Servirati uz ribu, riblje štapiće sa prezlama, meso po želji, pečeni krompir ili bareno povrće. Na Vama je izbor, pronađite savršenu kombinaciju. :)
Na fotografiji su riblji štapići u prezlama i šopska salata kao prilog.
Prijatno!
Tagovi