4 kesica/e
Dr. Oetker Puding sa ukusom slatke pavlake
18 supena kašika
secera
500 g
margarina
300 g
bele cokolade
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
Prasak za puding pomesam sa malo mleka i secerom, a ostatak sipam u loncic za mleko i zakuvam kad pocne da vri. Ostavim da se prohladi i promesam s vremena na vreme da se ne bi stvorila korica.
U mlak puding dodam margarin sobne temperature i dobro umutim mikserom. Zatim dodam i belu cokoladu koju sam prethodno narendala i jos malo mutim da bude penasto.
Otvorim kore, stavim na posluzavnik prvu koru i pocnem da filujem. Posto su kore tanke i kolicina fila treba da je u srazmeri sa korama. Odozgo obavezno pospem cokoladom koju ostavim sa strane. Otprilike 50g, ali vi mozete vise ili manje, po zelji.
Ukus je fenomenalan kada se ohladi, a moze da se sluzi i kao torta, kao sto i ime kaze.
Sastojci
Za 20 osoba
1 pakovanje/a Dr. Oetker Rozen kore
1 l Mleko
4 kesica/e Dr. Oetker Puding sa ukusom slatke pavlake
18 supena kašika secera
500 g margarina
300 g bele cokolade
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
Prasak za puding pomesam sa malo mleka i secerom, a ostatak sipam u loncic za mleko i zakuvam kad pocne da vri. Ostavim da se prohladi i promesam s vremena na vreme da se ne bi stvorila korica.
U mlak puding dodam margarin sobne temperature i dobro umutim mikserom. Zatim dodam i belu cokoladu koju sam prethodno narendala i jos malo mutim da bude penasto.
Otvorim kore, stavim na posluzavnik prvu koru i pocnem da filujem. Posto su kore tanke i kolicina fila treba da je u srazmeri sa korama. Odozgo obavezno pospem cokoladom koju ostavim sa strane. Otprilike 50g, ali vi mozete vise ili manje, po zelji.
Ukus je fenomenalan kada se ohladi, a moze da se sluzi i kao torta, kao sto i ime kaze.
Uzivajte