Sastojci

Za 2 osoba

Za pripremu

400 gr svinjske džigerice

1 glavica crnog luka

2 dcl paradajz soka

2 kašike brašna

1 mala kašikica aleve paprike

1/2 sveže crvene paprike

malo ulja

1 pileća kocka za supu

1 kašika mešavine začina

po ukusu so, mleveni crni biber

Priprema

Za pripremu

Brašno pomešajte sa crvenom mlevenom paprikom. Džigericu isecite na parčad, uvaljajte u brašno te kratko propržite na ulju pa je izvadite na tanjir.

Za pripremu

. Dolijte još ulja u tiganj pa propržite crni luk koji ste prethodno sitno iseckali. Dodajte crvenu svežu papriku isečenu na trake pa sve zajedno propržite.

Za pripremu

Dodajte paradajz sos i supu skuvanu od kocke. Vratite džigericu i ostavite da se krčka oko 40 minuta. Posolite, pobiberite i dodajte mešavinu začina. Služite dok je toplo uz bareni krompir.