Sastojci

Za 4 osoba

Sastojci

500 g Svinjskih šnicli

2 supena kašika Brašna

2 supena kašika Prezle

1 kafena kašičica Mlevene paprike

Malo malo Ulja

Malo malo Mleveni biber

Malo malo Vegete

200 ml Vode

3 čena komad/a Belog luka

Priprema

Priprema

Svinjske šnicle izlupati i istanjiti čekićem za meso, začiniti vegetom, biberom i iscedjenom belom lukom. Pomešati dve kašike brašna, prezli i kašičicu aleve paprike. Svaku šnoclu ivaljati u pripremljenu mešavinu i ređati u podmazan pleh. Preliti sa 200 ml vode, prekriti folijom i peći u predhodno zagrejanoj rerni na 220 stepeni oko 40 minuta. Pri kraju pomeriti foliju i jos 10 tak minuta peći bez folije.

Komentari

Sjajno, evo i mojihh👌👌

Odgovori

👌👌

Odgovori

Izvanredno!

Odgovori

fino 👌👌👌👌

Odgovori