Sastojci

Za 4 osoba

Preliv

200 ml Vode

100 ml Ulja

30 g Maslaca

1 kafena kašičica Soli

Nadev

150 g Kačkavalj

150 g šunkice

150 ml Kečapa

1 kafena kašičica Origana

150 g Moja Kravica sitan sir

Kore

1 pakovanje/a Gotovih kora

Priprema

Preliv

Ulje, vodu i maslac zagrejati do kljucanja. Dodati i kasicicu soli .

Priprema bureka

U nauljenoj okrugloj tepsiji poredjati cetiri kore tako da pola kore prekrije dno a druga polovina da viri sa strane. Treba da sa svih strana tepsije viri deo kora koje ce se kasnije koristiti da se lepo pokrije burek. Preostale kore podeliti na dva dela. Uzeti prvu polovinu i svaku koru zguzvati u malu ruzicu i redjati u tepsiju. Redjati ih tako da bude samo jedan nivo kora i da se tim ruzicama pokrije dno tepsije. Preko njih naliti pola preliva zatim staviti kecap, origano, kackavalj, sunkicu i sir. Preko ovoga opet ide red izguzvanih kora koje se onda preliju sa ostatkom preliva. Zatvoriti burek viskovima kora sa strane. Burek se pece u zagrejanoj rerni na 200 stepeni s tim sto se na pola pecenja otprilike nakon petnaestak do dvadeset munuta vadi iz rerne prekriva velikim tanjirom i obrće zatim se vrati u tepsiju da se lepo zapece i druga strana. Prijatno!