

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 4 osoba
4 komad/a Svinjke snicke
4 komad/a Veca krompira
1 komad/a Cnog luka
200 g Sanpinjona
1 kesica/e Supe od pecuraka
1 supena kašika Paradajza u prahu za corbu
1 malo Ulje
1 malo Soli
1 malo Biber
Priprema
U nauljen pleh stavite šnicle, pa oko njih poređajte kriške oljuštenog krompira.
Iseckajte šampinjone i luk, pa pospite po šniclama i krompiru.
Izmešajte sadržaj supe od pečuraka i paradajz u prahu za čorbu sa 300 ml vode i prelijte preko povrća i mesa.
Stavite u rernu da se dinsta oko pola sata.
Izvadite, promešajte i probajte ukus, pa eventualno dodajte začine po želji.
Pecite još pola sata ili dok meso i krompir ne budu mekani.
Prijatnoo 🥰❤🖐
Komentari
liljana
Super
jecakida
Super su! Evo i mojih👌
jdoncic
@vecahvala
jdoncic
@sofi prelepo izgleda 😊
trojke
Lepo
aleksandraa
Odlično!
sofi
evo mojih
sofi
odlicne 👍
jdoncic
@vecahvala
veca
Fino!👍