

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 4 osoba
500 g svinjske šnicle
2 komad/a jaja
200 g kisela pavlaka
200 g kačkavalj
100 g brašno T-400
po ukusu so
po ukusu suvi biljni začin
po ukusu biber
po potrebi ulje
Priprema:
Šnicle izlupati tučkom za meso,natrljati ih biljnim začinom,posoliti i pobiberiti.
Prvo ih uvaljati u brašno,pa u razmućena jaja i na kraju u narendani kačkavalj.
Šnicle složiti u uljem podmazanu vatrostalnu posudu i preliti ih razmućenom kiselom pavlakom.
Peći u dobro zagrejanoj rerni na 180 stepeni 50 minuta.
Gotove šnicle izvaditi iz rerne i poslužiti vruće.
Prijatno!
Komentari
jecakida
Odlicno! Evo i moje😊
veca
@vanja.vm
Hvala.Bravo i za Vas.👍
veca
@trojke
Hvala.Bravo i za Vas.👍
veca
@nadica.stankovic
Hvala.❤
veca
@tamarapet
Hvala.Bravo i za Vas.👍
veca
@brankica.makuljevic
👍👍👍
vanja.vm
Lepo.
trojke
👌👌
trojke
O
trojke
P
trojke
E
trojke
L
nadica.stankovic
Super🥰👌❤
tamarapet
❤❤❤
tamarapet
🤗🤗
tamarapet
E❤
tamarapet
N
tamarapet
E
tamarapet
S
tamarapet
R
tamarapet
V
tamarapet
A
tamarapet
S
brankica.makuljevic
👌👌
veca
@aleksandraa
Hvala.❤
aleksandraa
Ukusno!