Sastojci

Za 4 osoba

smesu:

150 gr mlevenog mesa

2 cela jaja

1 komad tikvice

1 komad paradajza

2 čena belog luka

2-3 kašike prezli

po ukusu soli, bibera, peršuna

po potrebi brašna

po želji susama

Naši proizvodi

Priprema

smese:

 Operite tikvicu i izrendajte (ukoliko je mlada nemojte ljuštiti). U sud stavite ml. meso, rendanu tikvicu, rendan paradajz, jaja, pecivo, seckan peršun, seckan beli luk, so i biber.

prženje:

Sve sastojke izmešajte kašikom, dodajte prezle i brašna onoliko koliko je potrebno da se dobije kompaktna smesa. Sve ponovo izmešajte.         

Vadite dobijenu smesu kašikom i stavljajte na uljem podmazan pleh i odozgo ih pospite susamom.

Pecite u predhodno zagrejanoj rerni na 250 st. oko desetak minuta, potom smanjite i pecite još dvadesetak minuta, tj. dok ne porumeni.    

Komentari

Odgovori

fino

Odgovori

Lepo.

Odgovori

Lepo 👌👌👌

Odgovori

Super

Odgovori

👌👌👌👌👌👌👌

Odgovori

ODLIČNO

Odgovori

👌👌👌👌👌👌

Odgovori

👌👌👌👌👌👌👌

Odgovori

Odlicno

Odgovori

@veca

hvala Veco

Odgovori

Super!

Odgovori

@trojke@lidija25 hvala

Odgovori

odlicno

Odgovori

Odlicno

Odgovori