

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 4 osoba
150 gr mlevenog mesa
2 cela jaja
1 komad tikvice
1 komad paradajza
pola kesice C Prašak za pecivo
2 čena belog luka
2-3 kašike prezli
po ukusu soli, bibera, peršuna
po potrebi brašna
po želji susama
smese:
Operite tikvicu i izrendajte (ukoliko je mlada nemojte ljuštiti). U sud stavite ml. meso, rendanu tikvicu, rendan paradajz, jaja, pecivo, seckan peršun, seckan beli luk, so i biber.
prženje:
Sve sastojke izmešajte kašikom, dodajte prezle i brašna onoliko koliko je potrebno da se dobije kompaktna smesa. Sve ponovo izmešajte.
Vadite dobijenu smesu kašikom i stavljajte na uljem podmazan pleh i odozgo ih pospite susamom.
Pecite u predhodno zagrejanoj rerni na 250 st. oko desetak minuta, potom smanjite i pecite još dvadesetak minuta, tj. dok ne porumeni.
Komentari
snezanadj
lepo
tijana_v
fino
vanja.vm
Lepo.
bts_u_kujni
Lepo 👌👌👌
liljana
Super
sofi
👌👌👌👌👌👌👌
sofi
ODLIČNO
sofi
👌👌👌👌👌👌
sofi
👌👌👌👌👌👌👌
tamarapet
Odlicno
zorica
@veca
hvala Veco
veca
Super!
zorica
@trojke@lidija25 hvala
lidija25
odlicno
trojke
Odlicno