Sastojci

Za 4 osoba

Sastojci

1 kg Jagode

300 g Kisela voda

2 Casa Kisela pavlaka

Naši proizvodi

Priprema

Priprema

Ociscene jagode secite na kolutove debljine 2-3 mm.

Umutite slag sa hladnom kiselom vodom pa dodajte umucenu pavlaku sa secerom u prahu.

Sve dobro sjedinite. Koru premazite slagom,preko slaga stavite drugu koru pa opet premazite slagom. Na slag poredjajte jagode a preko njih stavite jos malo slaga da bi se sledeca kora bolje zalepila.

Filujte tako svaku koru a na svaku drugu stavljajte jagode.

Komentari

@brankica.makuljevichvala i vase je lepo

Odgovori

@bts_u_kujnihvala i vase je lepo

Odgovori

@snezanadj

Hvala i vase je lepo

Odgovori

Lepo!

Odgovori

Super 👌👌👌

Odgovori
Odgovori