Sastojci

Za 6 osoba

Potrebno

6 komad/a Jaja

2 supena kašika Majonez

2 supena kašika Pavlaka (mlečna)

1 kafena kašičica Senf

1 prstohvat/a So

2 supena kašika Ulje

Dekoracija

1 prstohvat/a Aleva paprika

Listica nekoliko Peršun

Priprema

Priprema

Obariti jaja da budu tvrdo kuvana. Oljuštiti i svako preseci na pola. Belanac stavite na tacnu za posluzivanje a žumanca stavite u ciniju gde dodajete ostale sastojke za nadev. U špric za ukrašavanje stavite nadev i punite belanca(moze i kafenom kašikom). Posolite svako jaje alevom paprikom i stavite listić peršuna. Ohladite malo u frizideru i ukrasno predjelo je spremno za serviranje. Prijatno

Komentari

Super

Odgovori

Super

Odgovori
Odgovori

@bts_u_kujnihvala

Odgovori

👌👌👌

Odgovori

@liljanahvala

Odgovori

Super

Odgovori

Super

Odgovori

@julijana_radosavljevichvala

Odgovori
Odgovori

@dixihvala

Odgovori

@sonja72hvala

Odgovori

fino 💝🌲

Odgovori

fino 💝🌲

Odgovori

Lepo

Odgovori