Sastojci

Za 4 osoba

Potrebne namirnice:

400 g pilećih srca

1 komad/a prazi luk

2 komad/a paprike

2 čena belog luka

po ukusu so

po ukusu biber

1 kašičica aleve paprike

Priprema

Priprema:

Prazi luk iseći na kolutiće.

Paprike iseći na sitne kockice.

Pileća srca očistiti, oprati pa ih prepoloviti.

Dva čena belog luka iseći na sitno.

Dinstanje:

Na malo ulja propržiti luk i papriku pa im dodati pileća srca, začine i malo vode. Dinstati na laganoj temperaturi dok se luk ne istopi i paprika i srca omekšaju.

Prijatno.

Komentari

Super

Odgovori

Odlično je

Odgovori

Lepa ideja , ja obožavam pileća srca 👌

Odgovori

Super

Odgovori

Super

Odgovori

Super!

Odgovori

Odlično.

Odgovori

Fino!

Odgovori

Obožavam ih ♥️

Odgovori