

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 4 osoba
400 g pilećih srca
1 komad/a prazi luk
2 komad/a paprike
2 čena belog luka
po ukusu so
po ukusu biber
1 kašičica aleve paprike
Priprema:
Prazi luk iseći na kolutiće.
Paprike iseći na sitne kockice.
Pileća srca očistiti, oprati pa ih prepoloviti.
Dva čena belog luka iseći na sitno.
Dinstanje:
Na malo ulja propržiti luk i papriku pa im dodati pileća srca, začine i malo vode. Dinstati na laganoj temperaturi dok se luk ne istopi i paprika i srca omekšaju.
Prijatno.
Komentari
goran72
Super
bakamoki
Odlično je
daca.gemini
Lepa ideja , ja obožavam pileća srca 👌
liljana
Super
liljana
Super
snezanadj
Super!
irena87
Odlično.
tijana_v
Fino!
gabiziviczivkovic
Obožavam ih ♥️