

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 10 osoba
1.200 gr svinjskih rebara
5-6 komada krompira
5-6 komada šargarepe
2 glavice crnog luka
2-3 češnja belog luka
1 čaša jogurta
1-2 kašike senfa
po ukusu soli, bibera, aleve paprike
po želji seckanog peršuna
po želji ulja
Priprema:
Svinjska rebra posolite, pobiberite, premažite senfom, dodajte preko i seckanog belog luka i ostavite 1-2 sata da odstoji u frižideru. Nakon toga izmešajte jogurt sa malo aleve paprike i time premažite rebra. Stavite ih na posudu za pečenje, okolo stavite krompir isečen na krupno, šargarepu isečenu na veće komade, crni luk isečen na četvrtine ili polovine (zavisi od veličine luka), posolite i pobiberite, pospite seckan peršun, sipajte ulje, vrlo malo vode, tek toliko da ne bude suva posuda u kojoj se peče. Stavite sve u zagrejanu rernu i pecite na najjačoj temperaturi, dok meso odozgo blago ne porumeni, a onda smanjite temperaturu i nastavite sa pečenjem. Nisam gledala na sat, koliko je to vremena, ali sve vi, to već znate iz iskustva, pazite samo da vam ne izgori odozgo. Ukoliko to primetite, stavite preko mesa foliju. Dolijte po potrebi još malo vode. I to je to!
Komentari
bts_u_kujni
Odlično! ❤❤❤👌
olja6
Zanimljivo! 👌👌
milicaa
Predivno!!! 👏👏👏