Sastojci

Za 8 osoba

Kore

1 pakovanje/a vanila kora

1 šolja mleka

Voće:

500 g Jagoda

Naši proizvodi

Priprema

Korak 1

Dobro umutiti krem šlag , da bude jako gust. Odvojiti 4 pune kašike u posebnu činiju ( za dekoraciju), a u ostatak dodati boju za kolače i mutiti dok se ne ujednači.

Korak 2

Iz vanil kora iseći okruglim kalupom četiri kore u željenoj veličini.

Iseckati jagode na kriščice.

Korak 3

Svaku koru navlažiti mlekom , premazati roze filom, složiti listiće jagoda, pa opet naneti sloj fila.

Korak 4

Postupak ponoviti sa još dve kore

Korak 5

Na kraju staviti četvrtu koru i navlažiti je mlekom.

Celu tortu premazati ostatkom fila.

Korak 6

Tortu dekorisati belim šlag kremom ,koji ste odvojili pre dodavanja boje , i sa malo roze fila ako vam je preostalo. Po vrhu dodati cele jagode i preliti ih sirupom od jagoda.

Najbolje bi bilo da se torta ostavi u frižideru preko noći , pa tek sutradan da se seče. Ako ste nestrpljivi može i odmah.

Prijatno!

Komentari

@mimi_mimiHvala puno!

Odgovori

Divno 😊

Odgovori

@cakanahvala!

Odgovori

Lepo

Odgovori

@mama_i_hrana Hvala puno!

Odgovori

Divna!🍓

Odgovori

@ana_tr Hvala puno!

Odgovori

Sjajno

Odgovori

@vecaHvala puno!

Odgovori

@liljanaHvala puno!

Odgovori

@sweet_storyHvala puno!

Odgovori

@snezanadj Hvala puno!

Odgovori

Sjajno!👍❤️

Odgovori

Super

Odgovori

Super

Odgovori

Veoma lepa torta

Odgovori

Prelepo!

Odgovori

@anaihranaHvala puno!

Odgovori

Divna je

Odgovori