

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 16 osoba
300 g Oreo keks
100 g Maslac
350 ml Slatka pavlaka
400 g Kisela pavlaka
100 g C Šećer u prahu
200 g Čokolada (mlečana ili za kuvanje, po želji)
400 ml Slatka pavlaka
150 g Čokolada za kuvanje
Kora
Izvaditi beli fil iz svakog Oreo keksa i sačuvati ga sa strane za fil I. Samleti keks.. Otopiti maslac i pomešati sa keksom.
Formirati koru u kalupu sa obručom. Koristiti manji kalup, prečnika oko 22-23cm da bi torta bila visoka.
Fil I
Umutiti slatku pavlaku, dodati joj beo fil koji ste sačuvali iz keksa, zatim kiselu pavlaku i šećer u prahu. Sjediniti. Dodati otopljenu čokoladu, jo[ kratko mutiti i preliti preko kore.
Staviti tortu u frižider da se fil stegne (oko 1h).
Fil II
Ugrejati slatku pavlaku do ključanja (ne sme da proključa!) i njom preliti čokoladu koju smo predhodno izlomili u nekoj činiji. Lagano promešati doke se čokolada sasvim ne istopi, a zatim preliti fil II preko predhodno ohlađene torte.
Ostaviti tortu u frižideru nekoliko sati pre sečenja.
Dekoracija
Kad tortu izvadite iz frižidera, skinite kalup, i dekorišite je po želji.
@ivivana
Za ljubitelje čokolade i oreo keksa, idealna za Uskrs ali i za druge praznike i slavlja!
Sastojci
Kora
300
g
Oreo keks
100
g
Maslac
Fil I
350
ml
Slatka pavlaka
400
g
Kisela pavlaka
100
g
C Šećer u prahu
200
g
Čokolada (mlečana ili za kuvanje, po želji)
Fil II
400
ml
Slatka pavlaka
150
g
Čokolada za kuvanje
Priprema jela
Vreme pripreme: 30-60 min
Težina pripreme: Lako
Broj porcija: 16
Tip prireme: Bez kuvanja
Posno/Mrsno: Mrsno
Prilika: Uskrs
Kora
Izvaditi beli fil iz svakog Oreo keksa i sačuvati ga sa strane za fil I. Samleti keks.. Otopiti maslac i pomešati sa keksom.
Formirati koru u kalupu sa obručom. Koristiti manji kalup, prečnika oko 22-23cm da bi torta bila visoka.
Fil I
Umutiti slatku pavlaku, dodati joj beo fil koji ste sačuvali iz keksa, zatim kiselu pavlaku i šećer u prahu. Sjediniti. Dodati otopljenu čokoladu, jo[ kratko mutiti i preliti preko kore.
Staviti tortu u frižider da se fil stegne (oko 1h).
Fil II
Ugrejati slatku pavlaku do ključanja (ne sme da proključa!) i njom preliti čokoladu koju smo predhodno izlomili u nekoj činiji. Lagano promešati doke se čokolada sasvim ne istopi, a zatim preliti fil II preko predhodno ohlađene torte.
Ostaviti tortu u frižideru nekoliko sati pre sečenja.
Dekoracija
Kad tortu izvadite iz frižidera, skinite kalup, i dekorišite je po želji.
Komentari
liljana
Super
liljana
Super
liljana
Super
liljana
Super
snezanadj
Super!
julijana_radosavljevic
Odlicno!
bts_u_kujni
Super 👌👌👌
tamarapet
Super
rafaelcic_28
👍👍👍👍👍
pulai
Odlično ☺
sladjana
👌
darija29
Svaka cast, izgleda super
brankica.makuljevic
Odličan
veca
Evo moje čoko torte.
veca
Evo moje čoko torte.
veca
Evo moje čoko torte.
veca
Evo moje čoko torte.
veca
Evo moje čoko torte.
veca
Predivno!
trojke
Lepo, evo slicne
tecakuva
👌👌👌🔝
masta_kuva_svasta
Super!
jelena.
Savrsena 👍👍
ljilja64
Prelepa!
mamasaurus
Lepa na oko a verujem I da je ukusna
vukica90
Mmm 😍😍😍👏 evo moje
vukica90
Mmm 😍😍😍👏 evo moje
vukica90
Mmm 😍😍😍👏 evo moje
vukica90
Mmm 😍😍😍👏 evo moje
neverland
👌❤️
mina.z.
Predivno 😍😍
jovana3107
Predobro izgledaa! 👌🤗🥰
milicaa
Savrsenoo! 😍👌
kata
Divno! 😍👌
vanjaa
👌🏼😍
ivivana
Hvala :-)
sofi
Predivno.👌🤩🥇