Sastojci

Za 20 osoba

Kore (×3)

6 komad/a Belanca

100 g Šećer

100 g Mleveni lešnik

2 supena kašika Brašno T-400

Lešnik fil

18 komad/a Žumanca

250 g Šećer

1 l Mleko

500 g Margarin

300 g Pečeni mleveni lešnik

Fil sa malinama

700 g Malina

150 g Šećer

50 ml Voda

Naši proizvodi

Priprema

Priprema kore

Belanca umutiti u čvrst sneg i postepeno dodavati šećer. Na kraju dodati brašno pomešano sa lešnikom i lagano varjačom umešati. Peći u zagrejanoj rerni 20 min na 180 stepeni. Postupak ponoviti još dva puta.

Priprema fila sa lešnikom

Mleko zagrejati do ključanja pa u to dodati žumanca umućena sa šećerom, gustinim i vanilinim šećerom. Kuvati nekoliko minuta dok se fil ne zgusne. Skloniti sa vatre i ohladiti. Kada se ohladi u njega dodati mlevene lešnike i margarin.

Priprema fila sa malinama

Maline, šećer i vodu kuvati 10ak minuta pa u tako vruće umešati želatin dok se ne rastopi. Malo prohladiti fil. Šlag umutiti po uputstvu sa kesice.

Filovanje

Kora-fil sa lešnicima- fil sa malinama- kora- fil sa lešnicima- fil sa malinama- kora- fil sa lešnicima- fil sa malinama- šlag

Komentari

Divna

Odgovori

Divno!

Odgovori
Odgovori

Super 😍

Odgovori

Odlično!

Odgovori

👌

Odgovori

👌👌👌👌👌

Odgovori

👌👏👏👏

Odgovori

Super

Odgovori
Odgovori
Odgovori
Odgovori
Odgovori

Č

Odgovori
Odgovori
Odgovori
Odgovori
Odgovori
Odgovori
Odgovori
Odgovori
Odgovori
Odgovori

Evo moje voćne torte.

Odgovori

Evo moje voćne torte.

Odgovori

Evo moje voćne torte.

Odgovori

👌

Odgovori

Super!

Odgovori

Divna

Odgovori

Lepo

Odgovori

Super!!!!

Odgovori

Maline i lešnik-fantastičan spoj.

Bravo,predivna torta.👍

Odgovori