Sastojci

Za 4 osoba

Sastojci:

pola kg gotovih kora za pitu

1 čaša kisele pavlake

pola čaše jogurta

2 cela jaja

pola čaše ulja

po ukusu soli

Naši proizvodi

Priprema

Priprema:

U posudu pomešajte jaja, pavlaku, jogurt, so i pecivo.

Vatrostalnu posudu za pečenje podmažite uljem pa stavite jednu koru ali da kore prelaze ivice suda. To isto uradite sa još jednom korom, vodeći računa da sve ivice pokrije višak kore. Poprskajte uljem pa stavite malo nadeva. Sada stavite sledeću koru ali je malo zgužvajte kako bi stala na dnu posude. Poprskajte je uljem i nanesite malo nadeva.

Ponavljajte postupak dok ne upotrebite sav materijal.

I zadnju koru poprskajte uljem i nadevom.

Pecite u zagrejanoj rerni na 180-200 st. oko pola sata, tj. dok ne porumeni.

Posluženje:

Pitu poslužite vruću uz kiselo mleko, jogurt ili salatu po želji.

Komentari

Fino 👌👌👌

Odgovori

fino

Odgovori

@anina_kuhinja

hvala

Odgovori
Odgovori

@veca@tamarapet@aleksandraa@sofi@trojke

hvala svima ♥

Odgovori

👌👌

Odgovori

👌👌👌👌👌👌

Odgovori

👌👌👌👌👌👌

Odgovori

👌👌👌👌👌👌

Odgovori

Odlična!

Odgovori
Odgovori

Odlocno

Odgovori

Divno!

Odgovori