

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 4 osoba
pola kg gotovih kora za pitu
1 čaša kisele pavlake
pola čaše jogurta
2 cela jaja
pola čaše ulja
1 kesic C Prašak za pecivo
po ukusu soli
Priprema:
U posudu pomešajte jaja, pavlaku, jogurt, so i pecivo.
Vatrostalnu posudu za pečenje podmažite uljem pa stavite jednu koru ali da kore prelaze ivice suda. To isto uradite sa još jednom korom, vodeći računa da sve ivice pokrije višak kore. Poprskajte uljem pa stavite malo nadeva. Sada stavite sledeću koru ali je malo zgužvajte kako bi stala na dnu posude. Poprskajte je uljem i nanesite malo nadeva.
Ponavljajte postupak dok ne upotrebite sav materijal.
I zadnju koru poprskajte uljem i nadevom.
Pecite u zagrejanoj rerni na 180-200 st. oko pola sata, tj. dok ne porumeni.
Posluženje:
Pitu poslužite vruću uz kiselo mleko, jogurt ili salatu po želji.
Komentari
bts_u_kujni
Fino 👌👌👌
dixi
fino
zorica
@anina_kuhinja
hvala
anina_kuhinja
super
zorica
@veca@tamarapet@aleksandraa@sofi@trojke
hvala svima ♥
trojke
👌👌
sofi
👌👌👌👌👌👌
sofi
👌👌👌👌👌👌
sofi
👌👌👌👌👌👌
aleksandraa
Odlična!
brankica.makuljevic
👌👌
tamarapet
Odlocno
veca
Divno!