

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 5 osoba
500 g Jako svežeg junećeg bifteka
5 Žumanaca
3 Kašike Majoneza
2 supena kašika Pasiranog paradajza
1 Kašičica Senfa
1 Glavica crvenog luka
2 supene kašike Naseckanih kiselih krastavćića
Mala Veza peršuna
Malo kafena kašičica Vorčester sosa
Malo kafena kašičica Tabasko sosa(kašicica)
Malo kafena kašičica Belog luka u prahu
Malo Soli,bibera i kapra.
Meso
Meso za tartar biftek je najbolje seckati ručno a ne mleti.Ukoliko nemate baš ostar nož ne upustajte se u ovaj izazov bolje sameljite.
Meso se nasecka najsitnije moguguće,stavi u ciniju poklopi i ostavi da se ohladi u frižideru.
Zacini
Krastavćiće najsitnije nasekati,ocediti ako ima tečnost,naseckati peršun takođe na najsitnije,dodati majonez,paradajz i senf,zatim redom dodavati sve preostale začine i dobro izmesati
Ohlađeno meso izvaditi sjediniti sa začinima pomešati dobro sve da se sjedini.Probati ako treba dosoliti ili pojačati ukus vočesterom po zelji.
Oblukovati 5 bifteka i na svakom napraviti malo udubljenje staviti po žumance na svaki i malo pobiberiti.
Tartar služiti sa prepečenim tostom i puterom.
Komentari
lidija25
Odlicno
kukimonster
😍
kukimonster
O
kukimonster
N
kukimonster
E
kukimonster
J
kukimonster
L
kukimonster
I
kukimonster
M
kukimonster
O