

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 16 osoba
350 g Mleveni keks
180 g Margarin za kolače
malo . Sok od narandže
200 g Kinder čokolada
200 g Kinder čokolada
120 ml Slatka pavlaka
Korak 1.
Istopiti 200g čokolade u mikrotalasnoj i ostaviti da se ohladi.
Kora
Pomešati sastojke za koru i utisnuti u kalup (prečnik 18-20 cm), a zatim staviti u frižider da se stegne.
Fil
Izlupati slatku pavlaku. Pomešati sir, pavlaku i šećer, a zatim dodati slatku pavlaku i istopljenu kinder čokoladu koju ste prethodno istopili i ohladili. Sipati preko kore i ostaviti da se stegne.
Ganaš
U mikrotalasnoj istopiti 200g kinder čokolade i 120ml slatke pavlake, ostaviti da se prohladi i kad krene da se steže preliti preko torte. Ostaviti da se stegne.
Komentari
ceca48
Divno
mojslatkisvet
Super!
mojslatkisvet
Fino!
mojslatkisvet
Divno!
lidija25
Fino.