

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 4 osoba
4 krompira
1 crni luk
1 šargarepa
1 kocka za supu
1 jaje
1 šoljica jogurta
1 kašika brašna
1/2 šoljice mleka
malo ulja
malo svežeg peršuna
Priprema
Krompir naseći na sitne kockice i sa šargarepom i kockom za supu kuvati u 250dl vode dok ne omekša. Kada omekša viljuškom izgnječiti deo krompira i još malo kuvati. U drugoj šerpi na ulju upržiti sitno sečen luk i u to dodati smesu sa krompirom i šargarepom iz druge šerpe. Dodati još 750ml vode. Kuvati dok ne proključa. Kada proključa dodati jaje umućeno sa jogurtom, a par minuta potom i mleko pomešano sa brašnom i listove peršuna. Kuvati još pet minuta.
Komentari
liljana
Super
liljana
Super
liljana
Super
liljana
Super
ceca48
Fino
milicaspasic
Super
bts_u_kujni
Fino 👌👌👌
sonja72
Lepo