Sastojci

Za 4 osoba

Čorba

4 krompira

1 crni luk

1 šargarepa

1 kocka za supu

1 jaje

1 šoljica jogurta

1 kašika brašna

1/2 šoljice mleka

malo ulja

malo svežeg peršuna

Priprema

Priprema

Krompir naseći na sitne kockice i sa šargarepom i kockom za supu kuvati u 250dl vode dok ne omekša. Kada omekša viljuškom izgnječiti deo krompira i još malo kuvati. U drugoj šerpi na ulju upržiti sitno sečen luk i u to dodati smesu sa krompirom i šargarepom iz druge šerpe. Dodati još 750ml vode. Kuvati dok ne proključa. Kada proključa dodati jaje umućeno sa jogurtom, a par minuta potom i mleko pomešano sa brašnom i listove peršuna. Kuvati još pet minuta.

Komentari

Super

Odgovori

Super

Odgovori

Super

Odgovori

Super

Odgovori

Fino

Odgovori
Odgovori

Fino 👌👌👌

Odgovori

Lepo

Odgovori