

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 40 osoba
1 pakovanje/a C Oblande
800 g šećera
1200 ml mleka
1 kesica/e Dr. Oetker Vanilin šećer
1 pakovanje/a Margarin
200 g mleveni plazma keks
oblanda
Mleko, šećer i vanilin šećer sipati u šerpu i polako zagrevati na srednjoj temperaturi ringle.
Od trenutka kada mleko počne polako da vri, temperaturu smanjiti i kuvati karamelu oko 2 sata.
Mleko ne sme brzo da provri.
Kada se količina mleka i šećera prepolovi, otprilike nakon 2 h, dodati margarin. Na kraju dodati mleveni plazma keks.
Gotovom karamelom filovati oblande.
Ostaviti oblandu 12 sati da se stegne.
Komentari
tijana_v
Fino!
snezanadj
lepo
veca
👍👍👍
ljilja64
Odlična
brankica.makuljevic
👌👌
veca
Predivno!👍❤