

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 8 osoba
2 kg krušaka
500 g šećera
1 komad/a Limun (Limunov sok)
alternativa kesica/e C Limuntus
2 l vode
Korak 1
Oljuštiti kruške, preseći na pola i potopiti ih u vodu sa sokom od limuna ili kesicom limuntusa.
Korak 2
Sipati šećer u vodu i staviti da provri.
Izvaditi kruške iz limuntusa i dodati u provrelu vodu.
Prokuvati napola kruške ( da ostanu čvrste)
Korak 3
Kruške poređati u tegle i naliti sirupom u kome su se kuvale.
Zatvoriti tegle, uviti u vlažne kuhinjske krpe i staviti u rernu na 90stepeni 30-60minuta.
Isključiti rernu i ne otvarati je 24 sata, odnosno dok se tegle potpuno ne ohlade.
Komentari
snezanadj
@tanja78 Hvala! Lako i brzo se pravi, a prelep ukus!
tanja78
Moracu ja ovo da napravim
tanja78
Moracu ja ovo da napravim
snezanadj
@liljana Hvala!
liljana
Super
liljana
Super
snezanadj
@irena87 Hvala!
irena87
Super.
snezanadj
@veca Hvala!
veca
Lepo!👍❤️
snezanadj
@sweet_story Hvala!
sweet_story
Odlicno
snezanadj
@tijana_v Hvala!
tijana_v
Super!