Sastojci

Za 6 osoba

Sastojci

500 g Kore za pitu

300 g Mleveni mak

500 ml Jogurt

1 Čaša 2dl Ulja

1 Čaša 2dl Šećera

3 komad/a Jaja

1/2 dl Mleka

1/2 dl Ulja

Sirup

1,5 Čaša 2dl Vode

1,5 Čaša 2dl Šećera

1 komad/a Limun

Naši proizvodi

Priprema

1

Umutiti jaja,šeećer i vanilin šećer zatim dodati jogurt, čašu ulja, prašak za pecivo i mak sve izmešati i slagati red kora (po tri) red smese na vrhu su kore.Prije stavljanja u šporet izrezati na kocke ili baklave i preliti sa mlekom i uljom.Peći na 180C oko pola sata.

2

Šećer i vodu prokuvati i ostaviti na laganoj temperaturi da se malo skuva dok se baklava ispeče.Kad se ispeče preliti još vruću sa sirupom u koi ste iscedili jedan limun baklavu vratiti kratko u šporet da se zapeče.

Komentari

Odgovori

fino 💝🌲

Odgovori

👌👌👌

Odgovori

👌👌👌

Odgovori

Fina 🥰

Odgovori

Evo moje verzije.

Odgovori

Evo moje verzije.

Odgovori

O❤

Odgovori

N❤

Odgovori

V❤

Odgovori

I❤

Odgovori

D❤

Odgovori

Odlična!Ja sam pravila sa lešnicima

Odgovori

evo i moje

Odgovori

Bravo!🤩👌

Odgovori

sjajno!

Odgovori

👌👌

Odgovori

Super!

Odgovori

Predivno 👌

Odgovori

Hvala☺️

Odgovori

Prelepo 😍

Odgovori

Odlicno izgleda! 😍👌

Odgovori

🥰

Odgovori

Prelepo👌🏼

Odgovori

😍👌

Odgovori