

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 6 osoba
500 g Kore za pitu
300 g Mleveni mak
500 ml Jogurt
1 Čaša 2dl Ulja
1 Čaša 2dl Šećera
3 komad/a Jaja
1 kesica/e Dr. Oetker Vanilin šećer
1 kesica/e Dr. Oetker Prašak za pecivo
1/2 dl Mleka
1/2 dl Ulja
1,5 Čaša 2dl Vode
1,5 Čaša 2dl Šećera
1 komad/a Limun
1
Umutiti jaja,šeećer i vanilin šećer zatim dodati jogurt, čašu ulja, prašak za pecivo i mak sve izmešati i slagati red kora (po tri) red smese na vrhu su kore.Prije stavljanja u šporet izrezati na kocke ili baklave i preliti sa mlekom i uljom.Peći na 180C oko pola sata.
2
Šećer i vodu prokuvati i ostaviti na laganoj temperaturi da se malo skuva dok se baklava ispeče.Kad se ispeče preliti još vruću sa sirupom u koi ste iscedili jedan limun baklavu vratiti kratko u šporet da se zapeče.
Komentari
neodoljivi_kutak
Lepo 😍
dixi
fino 💝🌲
bts_u_kujni
👌👌👌
brankica.makuljevic
👌👌👌
bokaj
Fina 🥰
veca
Evo moje verzije.
veca
Evo moje verzije.
veca
O❤
veca
N❤
veca
V❤
veca
I❤
veca
D❤
ljilja64
Odlična!Ja sam pravila sa lešnicima
jecakida
evo i moje
jecakida
Bravo!🤩👌
jecakida
sjajno!
trojke
👌👌
trojke
Super!
kata
Predivno 👌
dusica
Hvala☺️
anam
Prelepo 😍
milicaa
Odlicno izgleda! 😍👌
dusica
🥰
vanjaa
Prelepo👌🏼
sofi
😍👌