

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 2 osoba
1/2 kg pileće džigerice
1/2 kg krompira
2 šargarepe
50 gr maslaca
malo mleka
po ukusu so, mleveni crni biber, vegeta
Za pripremu
Krompir i šargarepu stavite da se kuvaju u istoj vodi , za to vreme dobro operite pileću džigericu pa je poređajte na tanjir na koji ste prethodno stavili kuhinjsku krpu jer će se na taj način džigerica lepo ocediti. U veći tiganj sipajte dosta ulja, dobro ga zagrejte i polako spuštajte oceđenu džigericu koju ste prethodno začinili. Poklopite tiganj i pecite na srednjoj vatri. Na pola pečenja okrenite na drugu stranu. Nemojte je suviše dugo peći da se ne bi stvrdnula. Krompir kada je kuvan procedite, začinite, dodajte malo mleka i 50 gr maslaca, promešajte mikserom i služite dok je još topao. Možete ga preliti sa malo ulja u kome se pekla džigerica. Šargarepu isecite na kolutove, posolite i servirajte na tanjir.
Komentari
tijana_v
fino
snezanadj
lepo
bts_u_kujni
Lepo 👌👌👌
liljana
Super
veca
Lepo!
lidija25
lepo
ceca48
👍👌
vanjaa
👌🏼😍