

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 2 osoba
350 g Spanać
2 Mala Krompir
1 Glavica Crnog luka
50 G Celera
2 Male Sargarepe
. prstohvat/a So
. Malo Bibera
200 Ml Pavlake za kuvanje
Priprema
💫 Na ulju, na tihoj vatri, izdinstati sitno isečen crni i beli luk, pa mu dodati na kockice isečen krompir, šargarepu i preko toga sipati vruću vodu.
💫Sve to kuvati na tihoj vatri 20-tak minuta, tj. dok krompir ne omekša.
💫 Kada je krompir omekšao začiniti čorbu solju i biberom pa dodati opran spanać. Poklopiti, kuvati 5 minuta da se spanać skuva pa skloniti sa ringle.
💫 Čorbu izmiksati štapnim mikserom ili prebaciti u blender pa izblendirati do kremaste teksture.( Od vas zavisi gustina, ukoliko želite da vam čorba bude gusta u blender stavite svo povrće i samo malo vode iz šerpe)
💫 Vratiti na ringlu i dodati pavlaku za kuvanje i kuvati još par minuta , dok ne provri pa skloniti sa vatre.
💫Corba je gotova!
🎉🎉 Kao što je poznato da se spanać ne podgreva, ovu čorbu treba pripremiti u količini jednog obroka.🎉🎉
Komentari
tijana_v
Fino!
bts_u_kujni
Savršeno 😋😋😋
jecakida
Odlicno! Evo i mog😊
brankica.makuljevic
👌👌👌
pulai
Odlično!
trojke
👌👌
bosa
Prelepo izgleda! 😍
kata
Divno🤩👌
milicaa
Preukusnoo! 👌😍
sofi
Zdravo i ukusno 👌👍🤩