

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 4 osoba
4 kremenadle
80 ml jabukovog sirceta
3 kasike soja sosa
3 cena belog luka
1,5 kasicice Dr. Oetker Gustin
kremenadli u sosu
U velikom, nelepljivom tiganju, propržite krmenadle, na srednjoj vatri, oko 2 minuta, sa svake strane.
Beli luk iseckajte sitno. Pomešajte 80 ml jabukovog sirćeta, soja sos i beli luk pa tom smesom prelijte krmenadle.
Kada provri, smanjite vatru, poklopite i ostavite da se krčka, na srednjoj temperaturi od 7 do 9 minuta.
Pomešajte jednu kašičicu sirćeta sa jednom i po kašičicom gustina i dodajte u tiganj. Pojačajte vatru i sačekajte da provri. Mešajte dok se sos ne zgusne, 1 minut, otprilike.
Služite toplo.
Komentari
snezanadj
Lepo!
bts_u_kujni
👌👌👌
bokic.sladjana
Preukusne
mika99
Fino!
brankica.makuljevic
👌👌
vanja.vm
Evo i moje.
vanja.vm
Lepo.
bosa
Super je 👍
sofi
fino, evo mojih
kaneta
Odlično
tijanica78
Ukusne i sočne krmenadle, koje ćete brzo pripremiti. Možete ih poslužiti uz grilovano povrće ili pire krompir a idu odlično i uz pirinač, kada sos prelijete preko njega.