Sastojci

Za 4 osoba

kremenadle u sosu

4 kremenadle

80 ml jabukovog sirceta

3 kasike soja sosa

3 cena belog luka

1,5 kasicice Dr. Oetker Gustin

Naši proizvodi

Priprema

kremenadli u sosu

U velikom, nelepljivom tiganju, propržite krmenadle, na srednjoj vatri, oko 2 minuta, sa svake strane.

Beli luk iseckajte sitno. Pomešajte 80 ml jabukovog sirćeta, soja sos i beli luk pa tom smesom prelijte krmenadle.

Kada provri, smanjite vatru, poklopite i ostavite da se krčka, na srednjoj temperaturi od 7 do 9 minuta. 

Pomešajte jednu kašičicu sirćeta sa jednom i po kašičicom gustina i dodajte u tiganj. Pojačajte vatru i sačekajte da provri. Mešajte dok se sos ne zgusne, 1 minut, otprilike. 

Služite toplo. 

Komentari

Lepo!

Odgovori

👌👌👌

Odgovori

Preukusne

Odgovori

Fino!

Odgovori
Odgovori

Evo i moje.

Odgovori

Lepo.

Odgovori

Super je 👍

Odgovori

fino, evo mojih

Odgovori

Odlično

Odgovori

Ukusne i sočne krmenadle, koje ćete brzo pripremiti. Možete ih poslužiti uz grilovano povrće ili pire krompir a idu odlično i uz pirinač, kada sos prelijete preko njega.

Odgovori