Sastojci

Za 4 osoba

Sastojci

1 kesica/e Smrznutog graška

3-4 komad/a Svinjske šnicle

3 Lista Lovora

1 komad/a Šargarepa

1 komad/a Paškanat

- malo Peršuna

2 supena kašika Vegete

- malo Soli

- malo Bibera

- malo Beli luk u prahu

Zaprška

100 ml Voda

2 supena kašika Brašno

1 supena kašika Aleve paprike

Priprema

Priprema

U šerpu staviti grašak, meso i iseckano povrće i naliti vodom da sve prekrije. Ubaciti lovorov list. Kuvati na najvišoj temperaturi dok ne proključa, pa smanjiti na srednju temperaturu, da se lagano krčka oko 1,5-2 sata, dok sve ne smekša. U međuvremenu dodavati vodu da meso i povrće sve vreme budu pokriveni vodom. Izvaditi meso i iseckati na kockice, pa vratiti u čorbu. Začiniti po ukusu. Promešati, pa dodati zapršku.

Priprema zaprške

Pomešati u čaši vodu sa brašnom da se razbiju grudvice, pa dodati alevu papriku. Sipati smesu u grašak i kuvati još 10-ak minuta!

Komentari

Super

Odgovori

Super

Odgovori
Odgovori

Odlicno

Odgovori

👌👌👌

Odgovori

Divan recept :)

Odgovori

👍👌

Odgovori

Moj ...

Odgovori

Lepo.

Odgovori

Evo i moje verzije!

Odgovori

Odlično!

Odgovori

Evo i mog

Odgovori

👌😍

Odgovori

Sjajno!

Odgovori

Lepo, evo slicno

Odgovori

Lepo, evo slicno

Odgovori

odlican recept

Odgovori

❤️

Odgovori

😍👌

Odgovori

🤗❤️

Odgovori

Super👌

Odgovori

😘

Odgovori

Predivnoo! 👌

Odgovori

Hvala 🤗😘

Odgovori

Divno

Odgovori

Odličan 🤩

Odgovori