

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 4 osoba
1 kg mlade boranije
1 glavica crnog luka
3 cena belog luka
1 komad/a sargarepa
2 komad/a zumanceta
2 dl pavlake
1 supena kašika Dr. Oetker Gustin
1 veza mirodjije
2 supena kašika putra
. . mesavina zacina, biber
1
Boraniju ocistiti i iseci na manje komade, mirodjiju, crni i beli luk sitno iseckati, celer i sargarepu ocistiti i izrendati na krupno rende.
2
Na puteru proprziti crni i beli luk, zatim dodati boraniju, sargarepu i seler, pa kratko proprziti a potom dinstari uz povremeno dolivanje vode dok povrce ne omeksa.
3
U omeksalo povrce dodati mirodjiju i zaciniti po ukusu. Pred kraj kuvanja varivo posuti sa malo gustina kako bi se zgusnulo, a zatim dodati mesavinu zacina i zumanca.
Komentari
snezanadj
lepo
bts_u_kujni
👌👌👌
vanja.vm
Fino.
brankica.makuljevic
👌👌
tamarapet
🤗
tamarapet
🙂
tamarapet
R
tamarapet
E
tamarapet
P
tamarapet
U
tamarapet
S
pulai
🌸🌸🌸
pulai
👍👍🌸
pulai
👍👍☺
pulai
Fino!
pulai
Odlično!
trojke
👌👌
trojke
Lepo