Sastojci

Za 4 osoba

Potrebno

1 kg mlade boranije

1 glavica crnog luka

3 cena belog luka

1 komad/a sargarepa

2 komad/a zumanceta

2 dl pavlake

1 supena kašika Dr. Oetker Gustin

1 veza mirodjije

2 supena kašika putra

. . mesavina zacina, biber

Naši proizvodi

Priprema

1

Boraniju ocistiti i iseci na manje komade, mirodjiju, crni i beli luk sitno iseckati, celer i sargarepu ocistiti i izrendati na krupno rende.

2

Na puteru proprziti crni i beli luk, zatim dodati boraniju, sargarepu i seler, pa kratko proprziti a potom dinstari uz povremeno dolivanje vode dok povrce ne omeksa.

3

U omeksalo povrce dodati mirodjiju i zaciniti po ukusu. Pred kraj kuvanja varivo posuti sa malo gustina kako bi se zgusnulo, a zatim dodati mesavinu zacina i zumanca.

Komentari

Odgovori

👌👌👌

Odgovori

Fino.

Odgovori
Odgovori
Odgovori
Odgovori
Odgovori
Odgovori
Odgovori
Odgovori
Odgovori

🌸🌸🌸

Odgovori

👍👍🌸

Odgovori

👍👍☺

Odgovori

Fino!

Odgovori

Odlično!

Odgovori

👌👌

Odgovori

Lepo

Odgovori