

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 4 osoba
oko 1/2 kg kobasica
150 ml mleka
1 kafena kašičica šećera
1 kafena kašičica soli
1 kesica/e C Suvi kvasac 10g
50 g margarina
po potrebi brašno
za premazivanje jaje i susam
Priprema
U mlako mleko dodati so i šećer i kvasac da se otopi.
Dodati omekšali margarin i brašno i umesiti testo.
Ostaviti da odstoji pola sata.
Premesiti i razviti testo tanko u krug.
Iseći na 16 trouglova.
Na svaki staviti po parče kobasice.
Uvijati kiflice.
Redjati ih u podmazan plek.
Premazati umućenim jajetom i posuti susamom pa ispeći.
Komentari
snezanadj
Lepo!
veca
👍👍👍
bts_u_kujni
Lepo 👌👌👌
ljilja64
Lepo
milijana.s
Odlicno 😊
dixi
fino
vanja.vm
Lepo.
brankica.makuljevic
😊
liljana
Super
tamarapet
Lepo